Стройка начинается с информации

Busbaruri trolii de executarea închisă

Busbaruri trolii sunt plasate într-un corp închis, care se folosesc, în principal, pentru diverse sisteme mobile, precum și pentru monoraje, macarale, troliuri etc.
Busbarurile închise sunt similare celor deschise, însă îngrădite cu cutii protectoare din tablă de oțel, pentru a evita contactul accidental sau nimerirea pe bară a obiectelor străine.
Sistemele de busbaruri reprezintă o modificare modernă a sistemelor de troliuri în care se transmite energia electrică de pe busbarul fix pe peria îndepărtătorului de curent care rulează de-a lungul acestuia. Barele purtătoare de curent sunt închise în corpuri de plastic izolatoare și au structuri diferite, fiecare dintre ele având toate componentele necesare pentru furnizarea și scoaterea energiei electrice, fixarea tuturor elementelor etc.
În mai multe țări, busbarurile sunt deja utilizate pe scară largă ca un mijloc fiabil și economic de furnizare curent electric pentru macarale în întreaga gamă de putere, pentru cale ferată monoșină, linii de producție, depozite automatizate, lifturi, atracțioane.

Регион:
Телефон: 0933084330
Вебсайт: http://pte.net.ua/

 Приложенные картинки 
Объявление но. 7663
Срок объявления:
от 11 июн 2019, 3:00
до 20 май 2024, 3:00
Всего просмотров: 497
Пометить объявление как:
, , ,

Копирайт © StroyFon